8 tipuri de coltare pentru amenajarea unui living de vis

Must Try

Livingul este incaperea in care ne petrecem cel mai mult timp liber si in care ne primim musafirii. Din acest motiv iti doresti ca ambientul sa fie cat mai primitor indiferent de stilul ales (clasic sau modern).


In momentul in care amenajam livingul ne ghidam dupa o schema cromatica predominanta, dupa tipul mobilierului ales, perdele, draperii si accesorii, asa ca de aici porneste si ideea ca stii deja ce iti doresti pentru livingul tau, insa in momentul in care vizitezi un magazin iti dai seama ca variantele sunt atat de numeroase incat conceptul de coltar cu care ai plecat de acasa a disparut intr-o clipa si fara a te informa corect este greu sa te decizi.

Sa fie oare un coltar fix sa modular? Forma sa fie de U sau de L? Rabatabil sau cu recliner?

Mai jos regasesti o lista cu 8 cele mai bune recomandari de coltare si particularitati pentru a lua o decizie cat mai buna.

Coltarul in forma de L

Faptul ca acest coltar iti ofera posibilitatea de a alege ce latura (stanga sau dreapta) sa fie mai lunga nu vei bloca niciodata culoarele de trecere.

Coltarul in forma de U

Spre deosebire de coltarele in forma de L, cele in forma de U se potrivesc unui living mult mai spatios, oferind un spatiu de relaxare mult mai mare prin cele doua laturi pe care te poti aseza.

Coltarul circular

Coltarele circulare sunt o alegere buna daca obisnuiesti sa-ti aduni prietenii in living pentru seri de jocuri: niciunul nu va fi izolat intr-un colt si, in plus, toate lumea va putea conversa cu aceeasi usurinta.

Citeste continuarea articolului aici: 8 tipuri de coltare pentru amenajarea unui living de vis

Ultimele articole

Mai multe articole recomandate