Cum sa-ti personalizezi biblioteca din locuinta ta

Must Try

Desi ne aflam in era digitala, nicio tehnologie nu se poate compara cu sentimentul unei carti bune in mainile tale.

Visul unei biblioteci spatioase precum cea din „Frumoasa si Bestia” este ceva ce am avut cu totii la un moment dat, dar multi dintre noi nu au luxul de a avea rafturi de la podea la tavan pentru a-si depozita colectia.

Cu toate acestea, este firesc sa ne dorim sa ne expunem volumele preferate intr-un spatiu confortabil, personal si unic.

Desi bibliotecile de acasa pot parea de domeniul trecutului, nu exista niciun motiv pentru care sa nu poti crea una in propria casa.

Este nevoie doar de putina planificare pentru a te asigura ca acest proiect va iesi asa cum ti-ai imaginat intotdeauna.

Deoarece aceste spatii sunt foarte personale, o mare parte din design va depinde de gusturile tale. Este nevoie doar de putina creativitate!

Decoreaz-o cu o ghirlanda luminoasa

Atat seara, dar si pe timpul zilei, in cazul in care biblioteca sta intr-un colt mai intunecat al casei, pune-o sub lumina „reflectoarelor” cu ajutorul unei ghirlande luminoase.

Unele sunt special concepute pentru biblioteci sau obiecte de mobilier, astfel ca, becurile lor degaja o lumina protejata de sticla ce nu incalzeste exteriorul, astfel incat casa ta sa fie in siguranta, dar si frumos amenajata.

Adu putina culoare

Fie ca alegi sa aranjezi cartile in functie de culoare, fie ca adaugi cateva pete cu ajutorul unor fotografii, obiecte de decor sau a unor statuete, nu iti lasa locul cel mai interesant din casa plictisitor.

Citeste continuarea aici: Cum sa-ti personalizezi biblioteca din locuinta ta

Ultimele articole

Mai multe articole recomandate