Majoritatea dintre noi evita sa caute ajutorul unui antrenor personal atunci cand ne dorim sa mergem la sala pentru ca nu vrem ca cineva sa ne deranjeze in timpul antrenamentelor.Altii aleg sa nu angajeze antrenori personali pentru ca nu vor sa plateasca in plus. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca omiteti cateva aspecte importante atunci cand nu profitati de abilitatile unui profesionist.

Deci, de ce aveti nevoie de antrenor personal? Iata 6 motive pentru care ar fi bine sa luati aceasta optiune in calcul.

Va motiveaza. Un antrenor personal va va motiva pe intreaga perioada a antrenamentului. Motivatia devine foarte importanta atunci cand simtiti ca nu mai puteti continua programul de ridicarea a greutatilor sau atunci cand incepeti sa va frustrati din cauza faptului ca inca nu vedeti vreun rezultat.

Va vor invata sa folositi echipamentele. Pentru incepatori, cele mai descurajatoare aspecte vor deveni echipamentele si masinariile. Asa ca, inainte sa va raniti, de ce sa nu cereti ajutorul unui antrenor personal?

Acesta va va putea ghida la utilizarea fiecarui aparat si invata care este postura adecvata ce va va permite sa executati corect exercitiile.

Va vor motiva sa lucrati la intensitate maxima. Desi nu este nimic in neregula sa va faceti antrenamentele de unii singuri, va puteti pierde foarte mult din intensitatea necesara pentru arderea caloriilor. Antrenorul personal se va asigura ca lucrati la un nivel maxim, asa incat veti reusi sa va atingeti telul in cel mai scurt timp.

Au ochiul format. Nu exista niciun dubiu ca suntem oarecum critici cand vine vorba de propriul corp, dar un antrenor personal poate observa problemele relevante de la prima vedere.

El sau ea va reusi sa va ajute la conceperea unei rutine de exercitii ce va vor lucra fiecare grupa de muschi, asigurandu-va un fizic echilibrat.

Va vor ajuta sa obtineti rezultate. Majoritatea dintre noi cauta sa piarda in greutate si sa obtina un corp tonifiat, dar lipsa noastra de cunostinte in ceea ce priveste antrenamentele, rezistenta si tonifierea muschilor nu face decat sa ne dezavantajeze.

Aici intervine antrenorul personal. Cunostintele despre fiziologie si diferite programe de antrenament ii recomanda pentru a va ajuta sa ajungeti la rezultatele dorite cat mai repede. Va vor motiva sa va atingeti telurile prin antrenamente corecte si sa obtineti ceea ce v-ati dorit.

Va vor trage la raspundere. Ne este usor sa luam o pauza de la mersul la sala sau de la exercitiile efectuate in casa pentru ca am vrut sa lenevim putin sau sa iesim cu prietenii.

Pe de alta parte, un antrenor personal va va tine concentrati pe programul de antrenament, asa ca va veti simti responsabili pentru fiecare sesiune la care v-ati inscris.

Vedeti? Angajarea unui antrenor personal vine cu numeroase beneficii, nu numai pentru corp, ci si pentru starea mentala. Incercati sa lucrati cu o astfel de persoana si veti putea observa multitudinea de beneficii de care puteti profita daca angajati un profesionist.

2 thoughts on “6 motive pentru a va angaja un antrenor personal

  1. Am apreciat faptul ca articolul abordeaza o tema actuala si importanta. Autorul a reusit sa ofere informatii bine documentate si sa prezinte diverse perspective asupra subiectului. De asemenea, am fost impresionat de claritatea si coerenta cu care au fost prezentate argumentele. Articolul m-a ajutat sa inteleg mai bine problematica discutata si m-a provocat sa imi formez o opinie mai constienta.

  2. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva unica asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa prezinte informatii relevante si argumente solide pentru sustinerea punctului sau de vedere. In plus, stilul de scriere captivant m-a facut sa citesc articolul pana la capat si m-a determinat sa reflectez asupra subiectului intr-un mod mai profund.

Comments are closed.