Covoarele din piele de vaca au momente. Preferate de mult timp in randul designerilor de interior pentru aspectul lor atemporal si versatilitatea, pielea de vaca devine un clasic al designului si merita un spatiu in casa tuturor.

Dar cum sa profiti la maximum de ele in interiorul tau? Cititi mai departe pentru modurile noastre preferate de a decora orice camera cu covoare din piele naturala de vaca.

1. Totul despre unghi

Desigur, covoarele din piele de vaca au o forma organica, asa ca arata grozav atunci cand sunt asezate in unghi sub canapea dvs., obtineti puncte bonus daca le asociati cu o masa circulara pentru contrast.

2. Stratificati-le

Mai mult este mai mult. Covoarele din piele de vaca arata minunat stratificate peste un covor din sisal sau iuta pentru a crea straturi tactile frumoase pentru a adauga interes si textura real schemelor dvs. de acasa.

Adaugarea de straturi suplimentare creeaza un sanctuar confortabil pentru texturi de sezon atunci cand doriti un aspect mai cald. O modalitate exceptionala este de a mixa covoarele din piele de vaca cu alte asemanatoare precum blanurile de oaie sau covoare din piele de capra.

3. Intr-un hol

Surprinzator de rezistente la uzura si usor de intretinut, covoarele din piele de vaca sunt o optiune excelenta pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi holurile si palierele. Pur si simplu aspirati in mod regulat pentru a tine murdaria la distanta.

4. Folositi-le in aer liber

Din ce in ce mai multi dintre noi folosesc spatiile noastre in aer liber pentru a ne relaxa pe tot parcursul anului. Indiferent daca este vorba despre o punte sau o terasa, folosind piei de vaca pentru a crea o „camera” in aer liber, este o modalitate inteligenta de a va extinde spatiul de locuit.

Si creati o zona exterioara reconfortanta in care sa va relaxati. Pieile de vaca sunt in mod natural super durabile, facandu-le o modalitate perfecta de a va creste timpul in aer liber. Tot ce trebuie sa stii este ca trebuie evitat sa lasi covorul din piele naturala in ploaie pentru a nu il deteriora.

5. Ca arta agatate de perete

De ce sa te limitezi la rame pe peretii tai? Agatati un covor din piele de vaca pentru textura si interes, marcajele naturale creeaza lucrari de arta frumoase si aduc moliciune si caldura unui spatiu racoros. Sunt deosebit de utile daca aveti si un ecou in camera dvs., absorbind minunat sunetele.

7. Alege-ti tonul

Un produs complet natural, pieile de vaca vin intr-o varietate de culori si modele frumoase. Atunci cand alegeti unul, luati in considerare daca doriti o piele de vaca crem neutra pentru a imbunatati tonal un stil interior linistit Scandi sau alegeti mai multa dramatism cu o piesa statement care atrage direct privirea.

3 thoughts on “Cum sa-ti decorezi casa cu covoare din piele naturala

  1. Recomand cu caldura acest articol tuturor celor interesati de eficienta energetica si protectia mediului. Cu informatiile corecte si putin efort, putem face schimbari pozitive in viata noastra si in lumea din jurul nostru.

  2. Am fost impresionat de solutiile prezentate pentru utilizarea energiei regenerabile, precum panourile solare si pompele de caldura. Aceste tehnologii sustenabile nu doar ajuta la reducerea facturilor de energie, dar contribuie si la protejarea mediului.

  3. Articolul de pe acest site ofera informatii foarte interesante despre modul in care poti imbunatati eficienta energetica a locuintei tale. Este important sa fim constienti de impactul nostru asupra mediului inconjurator si sa incercam sa reducem consumul de energie cat mai mult posibil.

Comments are closed.